Published On: lun, feb. 1st, 2021

VIDEO / Mama Luizei Melencu, despre cel de-al doilea suspect din dosar

Mama si bunicul Luizei Melencu nu cred ca cel de-al doilea barbat arestat in dosarul Caracal, acuzat ca ar fi violat-o pe Luiza, este vinovat. „Este o manipulare”, a spus Monica Melencu.
„Persoana pe care au gasit-o, am spus-o si o spun: e o manipulare. Sa traga de timp”, a spus Monica Melencu, aflata impreuna cu bunicul fetei disparute in urma cu opt luni in fata casei lui Gheorghe Dinca din Caracal.
Bunicul fetei, Stelian Iordache, crede ca autoritatile vor sa abata atentia de la adevaratii vinovati. „Adevaratii vinovati nu e… acest om amarat. Noi nu credem ca acesta ar fi fost in stare sa faca asa ceva. asta pentru un pahar de tuica si o bucata de paine si-ar fi vandut si sufletul. Nu e adevarat”, a spus Stelian Iordache.
Si rudele barbatului arestat de procurorii DIICOT sustin ca acesta este nevinovat.
„A spus ca a lucrat acolo, in curte, la Dinca, dar nu cred asa ceva. Lucra la pamant, sapa. A fost in vara asta pe la el. Nu-l credeam in stare de asa ceva si nici nu ma gandesc la asa ceva. E bolnav, e… Mai facea treaba prin curte, atata stiam, altceva nimic. Am fost uimita cand am vazut asa ceva, am ramas socata”, a spus sora lui stefan Risipiteanu, barbatul acuzat ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu.
„Nu povestea absolut nimic. Spunea ca are sa-i dea Dinca 20 de milioane ca a muncit pe acolo si ca nu-i mai vede. si i-am spus de unde sa-i mai vezi, daca e arestat. Spunea ca il culca afara, nu il culca inauntru. Nu cred sa o fi violat-o, nu cred, ca era un betivan notoriu asta, abia se tinea pe picioare”, a spus si cumnatul barbatului arestat.
Stefan Risipiteanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis cererea procurorilor. Acesta este acuzat ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu atunci cand era sechestrata in casa lui Gheorghe Dinca.

 

VEZI VIDEO AICI!!!

Sursa: Cioa.ro

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>