Published On: vin, feb. 19th, 2021

VIDEO INCONSTIENTA! S-a aruncat in fata unei masini, incercand sa traverseze strada / Soferul brailean nu a mai putut evita impactul

Lovita de masina dupa ce a traversat strada printr-un loc nepermis. Soferul, un barbat de 40 de ani din Braila, nu a mai putut evita impactul.

Traficul auto a fost dirijat pe Bulevardul Unirii Sud din municipiul Buzau, ieri, la orele amiezii, din cauza unui accident de circulatie soldat cu o victima.

Un autoturism condus pe directia Buzau-Ploiesti de catre un sofer in varsta de 40 de ani, din judetul Braila, a surpins si accidentat o buzoianca in varsta de 20 de ani, care s-ar fi angajat in traversarea drumului prin loc nepermis. Accidentul s-a soldat cu ranirea pietonului care a fost preluat de ambulanta si transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

In cauza se va intocmi dosar penal iar politistii continua cercetarile pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

Vezi VIDEO AICI

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>