Published On: Dum, feb. 21st, 2021

VIDEO Imaginile NESIMTIRII UMANE / Cea mai usturatoare amenda data in Braila pentru aruncarea gunoiului la intamplare

Nesimtirea i-a lasat fara cal si caruta. Actiunea, prin care Primaria Braila si Garda de Mediu le declara razboi brailenilor nesimtiti, care ne umple de gunoi, da primele roade. In acest weekend a fost pusa in practica prima confiscare. Pe langa faptul ca si-au pierdut mijloacele de transport, proprietarii au si fost amendați cu cate 30.000 de lei.

Primarul Brailei anuntase la inceputul saptamanii ca va incepe confiscarea masinilor si carutelor care arunca gunoiul pe domeniul public, dupa ce orasul a fost ingropat in deseuri, spre disperarea localnicilor. Actiunea a fost organizata de Garda de Mediu, cu sprijinul Politiei Locale si Primariei Braila.

„Ne-am saturat sa strangem dupa ei! 30 de ani primaria a adunat gunoiul de pe domeniul public, ei au depozitat la loc. 30 de ani mass-media, institutiile publice si ONG-urile au incercat sa faca educatie. Ei au continuat sa arunce, noi sa strangem. Mijloacele de transport auto confiscate vor fi vandute si veniturile vor intra la bugetul national (nu la cel local, dar nu acest lucru conteaza), iar carutele vor fi distruse”, a scris primarul Dragomir pe contul sau de socializare.

In filmare se vede clar cum de la violența, faptasii trec la rugaminți. Nu ne mai impresioneaza nimic. Nu mai aruncați gunoi ca sa va pastrați masina sau caruța. Gata, ajunge. Daca vrem un oras curat trebuie sa luam atitudine. Daca cumva credeți ca acesti indivizi au aruncat acum prima data gunoiul pe camp, nu este asa: pe 05.02.2021 au mai fost prinsi si amendați cu 1.000 de lei fiecare. Acum vor avea ce povesti la cei ca ei. Daca cumva credeți ca nu vor plati amenzile, nu este asa. Vor fi executați silit (daca au bunuri in proprietate sau venituri) sau dați in judecata (daca nu au bunuri in proprietate sau venituri) pentru ca amenzile sa se transforme in ore de munca in folosul comunitații. Nu mai scapa niciodata”, a mai spus Dragomir.

iPrimarul a anunțat ca pe langa cele 360 de camere de supraveghere din oras vor mai fi instalate in acest an inca 200.

VEZI VIDEO AICI

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>