Published On: lun, feb. 15th, 2021

VIDEO Bestia din Ciresu care a ingrozit Anglia a ajuns dupa gratii / A snopit in bataie trei femei, apoi le-a jefuit

Romanul care a ingrozit Marea Britanie in 2019 a fost prins. Sandel Hornea, originar din judetul Braila, comuna Ciresu, a patruns in casa unei familii din Luton, din sud-estul Angliei, si a lovit trei femei, bunica, fiica si nepoata, pana cand le-a lasat inconstiente, dupa care le-a jefuit.  Individul, in varsta de 36 de ani, care era urmarit la nivel national si international, a fost prins de politistii braileni, la sfarsitul saptamanii trecute, in municipiul Galati.

Pe 2 septembrie 2019, Sandel Hornea a intrat in locuinta unor femei, deghizat intr-un angajat al unei firme de curierat. Le-a lovit pe cele trei femei cu o brutalitate greu de inteles, apoi le-a tarat in bucataria casei. A smuls o consola de jocuri si un decodor de satelit si a iesit calm pe usa. Cele trei femei au ajuns la spital, iar adolescenta a fost operata. Nici acum nu si-au revenit in totalitate.

Individul, din comuna Ciresu, judetul Braila, a stat ascuns an si jumatate si abia acum a fost capturat.
L-au depistat pe raza municipiului Galati. Era urmarit la nivel national si international. Autoritatile din Marea Britanie au emis pe numele acestuia un mandat european de arestare pentru savarsirea infractiunii de talharie” a declarat agent Geanina Niculae, purtator de cuvant IPJ Braila.

Individul de 36 de ani a avut si in trecut probleme cu legea. In 2007 ar fi fost dat in urmarire internaționala de autoritatile din Italia pentru exploatarea sexuala a unor copii si pornografie infantila. Pentru aceste fapte a stat inchisoare pana in 2018, cand a devenit beneficiar al controversatului recurs compensatoriu.
Barbatul a fost retinut si se afla acum in arestul Politiei Galati. El si-a dat deja acordul, in fata magistratilor Curtii de Apel, pentru a fi predat autoritatilor judiciare din Marea Britanie.

Vezi aici filmul AGRESIUNII

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>