Published On: mie, feb. 24th, 2021

VIATA DISTRUSA / Copil VIOLAT in repetate randuri de un brailean de 45 de ani / Cinci luni de calvar in care a fost supus la pervesiuni sexuale

Politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale l-au depistat, la data de 22 februarie, pe un barbat, de 45 de ani, din Braila, banuit de comiterea infractiunii de viol si corupere sexuala a minorilor.

In fapt, in perioada septembrie 2020 – ianuarie 2021, acesta ar fi intretinut, in repetate randuri, raporturi sexuale orale cu un minor. Braileanul a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila care a luat fata de acesta masura retinerii, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore.

In cursul zilei de marti, 23 februarie 2021, instanta a admis propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Braila si a dispus fata de brailean masura arestarii preventive, pentru o perioada de 30 de zile. Barbatul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>