Published On: lun, feb. 22nd, 2021

Tamponare pe Calea Calarasilor / A bagat un brailean in spital dupa ce a trecut pe culoarea rosie a semaforului / Alcoolul i-a incetosat privirea

Ieri, in jurul orei 13:00, un brăilean, de 37 de ani, în timp ce conducea un vehicul pe Calea Călărasilor, dinspre strada Grivitei către Bariera, la intersecție cu strada Mihai Bravu trece pe culoarea roșie a semaforului electric, moment în care este acrosat de un vehicul care circula pe strada Mihai Bravu.

In urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unuia din pasageri, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, șoferii au fost testati cu aparatul etilotest, rezultând că braileanul de 37 de ani avea o imbibatie alcoolica de 0,38 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In cauza a fost întocmit dosar penal si se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

VEZI MOMENTUL IMPACTULUI  AICI 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>