Published On: mar, feb. 16th, 2021

Simona Halep, invinsa de Serena William pentru a 10-a oara

Serena Williams s-a calificat in semifinalele Australian Open, dupa ce a eliminat-o in sferturi pe Simona Halep. „Stiam ca pot juca mai bine, asa ca am presat in continuare”, spune americanca, adaugand ca a fost fara indoiala cel mai bun meci pe care l-a facut pana acum in acest turneu.

Referindu-se la momentul dificil in care a revenit de la 1-3, in al doilea set, Serena Williams a declarat in interviul dat in arena lui Jim Courir ca sia dat seama ca a facut multe greseli nefortate in gameurile pe care le-a pierdut in setul 2.
„Stiam ca pot juca mai bine, asa ca am presat in continuare”, a spus americanca, adaugand ca a fost fara indoiala cel mai bun meci pe care l-a facut pana acum in acest turneu.
„Am fost nevoita sa ridic nivelul jocului impotriva numarului 2 mondial, stiam ca trebuie sa joc mai bine, asta am facut, iar acum sunt foarte multumita” a spus entuziasmata favorita numarul 10 a turneului.
Vorbind despre adversara sa din semifinala, Serena Williams a spus ca Naomi Osaka este o jucatoare foarte puternica in teren si un factor de inspiratie in afara lui si e imbucurator sa vada ca cineva poate sa inspire atat de mult si prin tenis si prin ceea ce face dincolo de arena.
„Am urmarit-o si sunt convins ca si ea m-a urmarit si am certitudinea ca va fi pentru mine o oportunitate grozava de a continua sa fac ceea ce stiu cel mai bine, la primul mare premiu al anului. Am avut o perioada extrasezon dificila si ma bucur ca acum se vad roadele”, a adaugat fostul lider mondial.
Simona Halep a fost invinsa a 10-a oara in istoria confruntarilor directe de Serena Williams, marti, in sferturile de finala ale Australian Open. Americanca a castigat in doua seturi, scor 6-3, 6-3, si s-a calificat in semifinala competitiei, unde o va intalni pe japoneza Naomi Osaka, favorita numarul 3, care a trecut in sferturi de taiwaneza Su-Wei Hsieh, cu 6-2, 6-2.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>