Published On: vin, feb. 5th, 2021

Simona Halep / Invinsa de rusoaica Ekaterina Alexandrova

Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele competitiei Gippsland Trophy din Melbourne dupa ce a acuzat probleme medicale in partida cu rusoaica Ekaterina Alexandrova.
Simona Halep, nr. 2 WTA, a pierdut vineri partida din sferturile de finala ale competitiei Gippsland Trophy de la Melbourne in fata rusoaicei Ekaterina Alexandrova, nr. 33 WTA, dupa ce romanca a acuzat probleme medicale.
Partida s-a incheiat dupa o ora, in doua seturi, pierdute de Simona Halep cu 2-6, 1-6.
Dupa un inceput bun al meciului, Simona Halep a acuzat dureri de spate si a cerut asistenta medicala, cand scorul era 2-5 pentru rusoaica, in primul set. Aceasta problema medicala si-a pus amprenta tot mai mult pe jocul romancei, care nu a mai reusit sa castige decat un ghem pana la finalul partidei.
Simona Halep ar fi trebuit sa joace vineri si la dublu, alaturi de australianca Daria Gavrilova, in sferturile de finala, insa a decis sa se retraga, din cauza starii ei de sanatate, scrie digisport.ro.
Simona Halep a parasit competitia Gippsland Trophy cu 100 de puncte in plus in clasamentul WTA. Ea ar trebui sa evolueze de luni la Australian Open.
In primul tur de la Australian Open, unde este a doua favorita, Simona Halep (29 de ani), semifinalista anul trecut, ar urma sa o intalneasca pentru prima data pe australianca Lizette Cabrera (23 ani, 140 WTA), beneficiara unui wildcard.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>