Published On: mie, feb. 24th, 2021

Masuri drastice luate de autoritati pentru 1 martie / Florile si martisoarele sunt INTERZISE

Autoritatile au luat masuri drastice din cauza pandemiei COVID-19. Decizie este luata de responsabilii din Ministerul Educatiei si cel al Sanatatii. Anul acesta, florile si martisoarele vor fi interzise in scoli, iar asta pentru a evita orice schimb de obiecte personale ce ar putea duce la infectarea cu coronavirus.

Un ordin comun al Ministerului Educatiei si Sanatatii, privind masurile de organizare in unitatile de invatamant in contextul epidemiologic, prevede ca “este interzis schimbul de obiecte personale” . Prin urmare, florile, martisoarele si alte atentii se incadreaza in aceasta categorie.

Sorin Ion, secretar de stat Ministerul Educatiei: „Trebuie sa avem in vedere ca anul asta pe locul 1 este siguranta noastra, a tuturor. Nu putem sa ne imaginam ca vom impune reguli de genul ofer un martisor cu manusa chirurgicala in mana sau dezinfecteaza-l inainte.”

Acesta a subliniat ca elevii pot gasi alte variante pentru a-si arata afectiunea sau aprecierea: „Stiu ca nu o sa fim simpatizati, dar nu pot avea alta pozitie decat cea legala in cadrul legal existent”, a precizat reprezentantul Guvernului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>