Published On: Dum, feb. 21st, 2021

IMAGINI TERIFIANTE in Braila / Rafuiala ca in filme / Masini distruse in confruntarea dintre clanurile interlope

Scandal sambata seara, pe Calea Galati. O reglare de conturi intre doua gasti rivale a trezit un cartier intreg.

Alertati prin 112, politistii ajunsi la locul incidentului nu au mai gasit pe nimeni. Au gasit, in schimb, doua autoturisme distruse in incaierare, macete si doua teci pentru cutite. Primele date arata ca mai multi tineri ar fi pornit inarmati, in cele doua vehicule, in cautarea unui barbat. Dar au fost intampinati de un alt grup si lucrurile au degenerat rapid.

Anchetatorii spun ca au reusit sa ii identifice pe trei dintre indivizii implicati in conflict si, in urma unei plangeri depuse, au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente si distrugere.

Patru benzi arata ca dupa razboi, doua masini fiind distruse total, dupa confruntarea dintre interlopi, conform martorilor prezenti la fata locului.

Un barbat, locuitor din zona, a cazut victima colaterala in conflict, masina acestuia fiind avariata in altercatie. Proprietarii masinilor implicate au fost identificati.

Patru benzi arata ca dupa cutremur. Toate cele patru benzi sunt acoperite de cataroaie, resturi de caramizi, bate” a declarat un martor.

VEZI VIDEO / CE A RAMAS IN URMA BATAUSILOR

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>