Published On: mie, feb. 17th, 2021

Fotbalul la superlativ revine / UEFA Champions League

Dupa doua luni de pauza, fotbalul european de senzatie revine pe micile ecrane, in direct, la Digi Sport. incepand de ieri 16 februarie, pe posturile Digi Sport au fost transmite in direct confruntarile din optimile UEFA Champions League.
Revenirea a fost in forta, primul meci al turului, Barcelona – PSG, care a avut loc aseara la ora 22:00, si a fost transmis live pe Digi Sport 1.

Barcelona – PSG 1-4: “Messi nu poate castiga singur astfel de meciuri”

Discursul lui Koeman dupa Barcelona – PSG 1-4: “Messi nu poate castiga singur astfel de meciuri”
Koeman a fost foarte apasat la interviul de la finalul partidei: “Nu ne-am prezentat bine, este clar ca nu am prins o zi buna. Cei de la PSG au jucat in viteza, au avut alt ritm, iar Mbappe a prins o zi fabuloasa. Nu putem sa aruncam prosopul, trebuie sa mergem inainte.
Trebuie sa ne ridicam de la podea. Mai avem un meci de jucat si trebuie sa dam totul. Astfel de meciuri pot fi castigate numai de catre echipe, nu de catre jucatori. Avem un jucator precum Leo Messi, care poate decide singur multe meciuri, dar la acest nivel este nevoie de inteaga echipa. PSG a controlat centrul terenului, pot doar sa-i felicit pentru rezultatul obținut”, a spus Koeman, citat de Marca.
FC Barcelona a cedat fara drept de apel in optimile Champions League, in fata finalistei din sezonul precedent, PSG, scor 1-4. Parizienii sunt cu un picior in sferturi dupa o prestație aproape perfecta pe Camp Nou
Vestile bune din UEFA Champions League au legatura si cu romanii. Saptamana urmatoare, pe 23 februarie, Bucurestiul va gazdui pe Arena Nationala intalnirea dintre Atletico Madrid si Chelsea. Din cauza restrictiilor impuse englezilor in Spania, a fost luata decizia de a se juca in Romania, dar meciul se va disputa fara spectatori in tribune.
Cea mai importanta competitie inter-cluburi a anuntat si noua minge folosita in fazele eliminatorii. Dupa cea in culorile bleu ciel şi portocaliu, pentru meciurile din grupe, partenerul tehnic al Ligii Campionilor a realizat un balon care marcheaza cea de-a 20-a aniversare a modelului Star Ball. Introdusa pentru prima oara in 2001, grafica balonului oficial a fost inspirata de stelele prezente in logo-ul Ligii Campionilor.
Cele mai importante confruntari vor fi analizate in cadrul editiilor speciale Eurofotbal de catre catre Andrei Niculescu si George Dobre, alaturi de invitatii lor.

Program meciuri:

Miercuri, 17 februarie

Porto – Juventus, ora 22:00, la Digi Sport 1
Sevilla – Borussia Dortmund, ora 22:00, la Digi Sport 2

Marti, 23 februarie

Atletico Madrid – Chelsea, ora 22:00, la Digi Sport 1
Lazio – Bayern München, ora 22:00, la Digi Sport 2

Miercuri, 23 februarie

Atalanta – Real Madrid, ora 22:00, la Digi Sport 1
Borussia Mönchengladbach – Manchester City, ora 22:00, la Digi Sport 2

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>