Published On: mie, feb. 17th, 2021

Crima in comuna Ulmu / Suspect de comiterea oribilei fapte este un brailean de 49 de ani / Si-ar fi ucis vecinul in bataie

In data de 15.02.2021, in jurul orei 09:00, politistii au fost sesizati de catre un barbat din satul Mohreanu, cu privire la faptul ca l-a gasit decedat, in locuinta, pe un consatean, in varsta de 51 de ani, care prezenta urme de violenta pe zona corpului.

Politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au efectuat cercetari sub coordonarea exclusiva a unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, care l-a retinut pe baza de  ordonanta, pentru 24 de ore, pe un barbat, in varsta de 49 de ani, din comuna Ulmu, banuit de comiterea infractiunii de omor calificat.

In cursul zilei de ieri, instanta a admis propunerea Parchetului de pe langa Tribunalul Braila si a dispus fata de barbat masura arestarii preventive, pentru o perioada de 30 de zile.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>