Published On: lun, feb. 15th, 2021

Braileni disperati: “De 30 de ani nu am mai vazut un petic de asfalt” / Imagini ca de dupa razboi intr-o parcare din oras

Cartierul Radu Negru, Strada Milcov nr. 6, parcare dintre blocuri, anul 2021! Totul arata ca dupa un BOMBARDAMENT! Brailenii de rand au ajuns la limita rabdarii. Cei care locuiesc in zona sunt disperati de cum arata parcarea din spatele blocurilor. Asa cum se observa si in imaginile alaturate, cratere formate in asfalt sunt un pericol chiar si pentru mersul pe jos, daramite pentru masini.

Locuitorii din zona ne-au trimis, pe adresa redactiei, cateva imagini care arata dezastrul, acestea fiind insotite de textul “Ne facem cruce pana la pamant fericiti ca inca mai avem toate cele patru roti ale masinii intregi. Pentru cat timp, nu stim!

In Braila “asfaltata” lucrarile noi sunt facute de mantuiala, dovada stau nenumaratele mesaje venite din partea brailenilor care ne transmit fel de fel de sesizari, iar strazile vechi se “cariaza” din ce in ce mai rau.

Acum, la vederea acestor batai de joc, ne putem aminti de lauda primarului Dragomir, caruia mai sa ii sara nasturii camasii roz cand se “umfla in pene”, povestind cum a asfaltat cartiere intregi.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>