Published On: vin, ian. 8th, 2021

VIDEO Braila se pregateste de imunizare in masa / Aici vor fi amenajate centrele de vaccinare din municipiu

Consilierii locali municipali au aprobat ieri, in unanimitate, in cadrul unei sedinte extraordinare, schimbarea temporara de destinatie a sapte sali de sport de pe raza municipiului Braila, din unitati de invatamant, in centre de vaccinare.

Astfel, salile de sport ale scolilor ”Mihai Eminescu”, ”Mihail Sadoveanu”, ”Nedelcu Chercea” si ”Mihu Dragomir”, dar si cele ale liceelor ”Nicolae Iorga”, ”Anghel Saligny” si ”Edmond Nicolau” vor fi transformate in centre de vaccinare. Unele dintre acestea vor gazdui un singur centru de vaccinare, iar in altele vor fi amenajate cate doua centre, astfel ca, in final, vor fi 11 astfel de centre. Concret, in salile de sport ale scolilor ”Mihu Dragomir”, “Mihai Sadoveanu” si  in cea a liceului ”Nicolae Iorga” va fi amenajat cate un singur centru de vaccinare.

In schimb, salile de sport de la scolile ”Mihai Eminescu”, ”Nedelcu Chercea”, dar si cele ale liceelor ”Anghel Saligny” si ”Edmond Nicolau”, vor fi amenajate cu cate doua centre de vaccinare.

In acest moment se asteapta si avizul Ministerului Educatiei, iar odata primit, se se va proceda la amenajarea propriu-zisa a centrelor de vaccinare. Autoritatile spera ca la sfarsitul saptamanii viitoare, acestea sa fie puse in functiune.

Mai jos aveti video cu sedinta extraordinara a Consiliului Municipal Braila din data de 7.01.2021, in care a fost propusa transformarea salilor de sport in centre de vaccinare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>