Published On: lun, ian. 4th, 2021

VIDEO Bataie cu bate si sabii in plina strada. Trei barbati raniti / „Sa vina Brexitul odata sa scapam de aceste specimene!”

Bataie cu sabii si bate, in plina strada, in Anglia. Mai multi romani, inarmati cu sabii si cu bate, au fost implicati intr-o altercatie care a avut loc luni seara, 28 decembrie, pe o strada din orasul Luton. Impartiti in doua tabere se ameninta, apoi se injura si se ataca fara menajamente. O femeie a incercat la un moment dat sa ii desparta pe barbatii agresivi, insa in zadar.

Politia a ajuns la locul evenimentelor in jurul orei 21.30, in urma unui apel potrivit caruia un grup de persoane este implicat intr-o bataie in Dallow Road.

Aproximativ 12 persoane au fost vazute luptandu-se cu sabii si bate de baseball. Dintre ele, trei persoane au fost ranite, iar trei barbati au fost arestati si sunt in prezent in custodia politiei.

Acest eveniment s-a desfasurat pe o strada rezidentiala si a atras atentia multor rezidenti”, a declarat un politist.

Urmarim ancheta și am arestat trei persoane in legatura cu incidentul, dar au fost mai multe persoane implicate și am dori sa le identificam cat mai repede posibil. Daca ati fost in zona in acel moment si ati vazut ceva sau aveti imagini sau orice informatii care ar putea ajuta la ancheta noastra, va rugam sa ne contactati”, a mai spus acesta.

Martorii au postat mai multe filmulete pe retelele de socializare, iar imaginile au starnit indignare si dezgust. Pe filmare se aud injuraturi si schimburi acide de replici, dar si urletele femeilor care incercau sa ii desparta.

Comentariile nu au contenit sa apara: „Sa vina Brexitul odata, sa scapam de aceste specimene!”; „Niciunul nu purta masca”; „Sunt zeci de ani de cand ne facem de rusine in Tarile Continentale și inca tot nu ne conformam la civilizatia lor”, „Daca asa va place stati așa cu circul pe strada. Daca asa sunteti invatati”, „Povestea spune ca s-au certat cine primeste statutul de rezident si cine pleaca in Romania”, „Din cauza unor oameni ca si astia ne catalogheaza pe toti la fel”, noteaza publicatia Ziarul Romanesc.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>