Published On: lun, ian. 4th, 2021

Un fotbalist si-a dat si pantalonii jos de bucurie ca a dat gol

De bucurie ca a dat gol, un fotbalist sud-american si-a dat si pantalonii jos pe teren. Ce a declarat dupa meci
Un fotbalist din Paraguay risca o pedeapsa dupa ce si-a expus partile intime, de bucurie, dupa ce a marcat un gol.
Raul Bobadilla, care joaca pentru Club Guarani in Primera División din Paraguay, a fost extaziat dupa ce a marcat impotriva Libertad, saptamana trecuta, iar echipa sa a castigat partida cu 3-2.
Dupa ce a marcat, fotbalistul de 33 de ani si-a dat jos tricoul, dar a decis sa mearga mai departe si si-a tras in jos si pantalonii scurti. Potrivit celor prezenti la meci, arbitrul nu a surprins incidentul, asa ca a scapat nesanctionat in timpul meciului, potrivit BFMTV.
Dupa meci, Bobadilla a facut referire la gestul sau spunandu-le reporterilor ca spera ca sotia lui nu l-a observat.
„Regret exuberanta mea. Sper ca sotia mea nu a vazut. Dar ar trebui sa fie linistita. E pentru ea“, a declarat Raul Bobadilla.
Asociatia de Fotbal din Paraguay a deschis acum o investigatie, dupa ce clipul s-a viralizat online.
Raul Prono, membru al asociatiei, a declarat: „Am inceput procedurile preliminare, pentru ca nu am primit plangeri scrise si nicio sesizare de la arbitru. Ne-am sesizat dupa ce filmarea a aparut pe internet”.
Bobadilla risca o suspendare.
La inceputul acestui an, un fotbalist francez a primit o suspendare de cinci ani dupa ce i-a muscat penisul unui jucator din echipa adversa.

 

Vezi video aici 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>