Published On: sâm, ian. 16th, 2021

Un barbat din Algeria isi cauta tatal, originar din Braila / Nu l-a cunoscut niciodata, acesta parasind Algeria inainte de nasterea sa

Un barbat din Algeria vrea sa isi cunoasca tatal. Acesta ne-a trimis un mesaj, pe adresa redactiei, in care ne roaga sa ii facem cunoscuta povestea, cu speranta ca cineva ii va putea da mai multe informatii despre tatal biologic pe care nu l-a cunoscut niciodata, acesta parasind Algeria inainte de nasterea sa.

Conform spuselor lui Talha, parintele sau este din Braila si a muncit in Algeria in anii 1972-1973, cand a cunoscut-o pe mama acestuia. Dupa un an acolo, barbatul s-a reintors in tara, iar fiul sau nu a apucat sa il cunoasca. Talha, acum in varsta de 47 de ani, vrea sa isi cunoasca parintele.

In randurile de mai jos va redam continutul mesajului trimis de Talha.

“Buna ziua! Ma numesc Talha. Am 47 de ani, locuiesc in Algeria si va cer ajutorul. Il caut pe tatal meu biologic care se numeste Zamfir Mircea si locuieste in Romania, mai exact in Braila. A avut  doua fiice, pe  Corina si pe Angela si are o sotie pe nume Viorica.  A lucrat in sudul Algeriei, in orasul Boumerdes, in anii 1972-1973 si s-a intors in Romania in 1974.

Ceea ce va cer este sa ma ajutati sa-l gasesc pe el si pe familia lui. Nu cer nimic, doar sa-l cunosc.

Va rog sa transmiteti informatiile pentru a ma ajuta sa il gasesc.

Facebook-ul meu barkat hac, iar email-ul meu este gtalha7j2@gmail.com”

Oricine poate da informatii este rugat sa ii scrie lui Talha pe una dintre cele doua adrese.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>