Published On: vin, ian. 15th, 2021

ULTIMA ORA / Botez “ilegal” intrerupt de politistii braileni

La data de 14 ianuarie a.c., in jurul orei 18:00, politistii braileni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca la un restaurant de pe raza judetului Braila avea loc un eveniment privat la care participau mai multe persoane.
In urma verificarilor efectuate s-a constatat faptul ca un tanar in varsta de 25 de ani, din jud. Braila, a organizat petrecerea de botez a copilului la care participau aproximativ 25 de persoane.
In acest context, atat tanarul in cauza, cat si administratorul restaurantului au fost sanctionati contraventional cu amenda in valoare de 2.500 lei fiecare, conform Legii nr. 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Totodata, au fost luate masuri de intrare in legalitate, desfasurarea evenimentului fiind intrerupta.
In continuare este interzisa organizarea de evenimente private (nunti, botezuri, mese festive, aniversari etc.), atat in spatiile deschise, cat si in spatiile inchise!
Sanatatea si siguranta cetatenilor sunt prioritare tuturor institutiilor cu atributii in domeniul ordinii si sigurantei publice, astfel ca fortele de ordine vor desfasura permanent in aceasta perioada activitati de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada starii de alerta, pentru a proteja cetatenii si pentru a preveni raspandirea virusului SARS-COV-2!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>