Published On: mar, ian. 19th, 2021

Trei minori au “golit” casa unui brailean, profitand de absenta proprietarului

Trei adolescenti sunt cercetati penal pentru furt. Minorii au golit casa un brailean, profitand ca acesta nu venea zilnic acasa.

La data de 18 ianuarie, in urma cercetarilor efectuate, politistii din cadrul Postului de politie comunal C.A Rosetti au identificat principalii banuiti de comiterea unui furt din locuinta – trei minori cu varste de 16 si 17 ani, toti din C.A Rosetti.

Din verificari s-a stabilit ca in perioada 14 – 17 ianuarie, tinerii ar fi profitat de faptul ca imobilul, aflat pe raza localitatii C.A Rosetti, nu este locuit permanent, ar fi intrat in locuinta prin fortarea unei usi si ar fi sustras mai multe bunuri de uz casnic.

Fapta a fost sesizata in ziua de 17 ianuarie, de catre proprietarul imobilului – un barbat in varsta de 68 de ani, din judetul Braila.

Prejudiciul a fost estimat la 6000 de lei de catre persoana vatamata.

Toate bunurile sustrase au fost recuperate si predate persoanei vatamate.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat, iar cercetarile sunt continuate de politisti in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>