Published On: lun, ian. 11th, 2021

Tinerele talente de muzica lautareasca din Braila

Din cauza pandemiei care este inca “in floare”, incercam sa va readucem in atentia dvs cativa dintre lautarii pe muzica carora multe petreceri s-au tinut si pe care ne-am distrat. Cu nostalgia acelor vremuri, incercam sa le promovam talentul posibil uitat de petrecareti de toate varstele.
Cantaretul brailean Leonard, cunoscut si sub numele de „ Leo Sicilianul ”, a uimit lumea cu talentul sau, dar mai ales cu vocea sa de aur. Provenind dintr-o familie de lautari, acesta a preferat sa pastreze traditia familiei si sa isi inceapa si el o cariera in viata muzicii lautaresti.

In anul 2016, dupa 12 ore de la lansarea piesei “Ard iau foc”, aceasta a avut succes ajungand locul 1 in trending, ceea ce a acaparat atentia si celor din showbiz, precum ar fi si postul de televiziune Antena 1, piesa fiind considerata “Maneaua anului 2016”.
La doar 28 de ani, datorita succesului si mai ales a vocii sale de aur Leo a colaborat impreuna cu Dani Printul Banatului, Nicky Yaya si B. Piticu.

 

Vizioneaza clipul video aici!!

Comentarii

comentariu

About the Author

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Cosmin spune:

    Bravo Leutule, o voce si un caracter deosebit!!!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>