Published On: mar, ian. 19th, 2021

Testarea, la pamant in Braila

Numarul mic de testari duce la raportarea oficială a unui numar mic de cazuri confirmate cu noul coronavirus. Conform datelor transmise de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Braila, in ultimele 24 de ore, in judetul nostru au mai fost confirmate cu SARS CoV-2 11  persoane. De asemenea, tot in acest timp, 1 pacient infectat cu teribilul virus a pierdut lupta cu boala. Astfel, bilantul deceselor inregistrate in judetul nostru a ajuns la 420.

Pana astazi, in Braila au fost inregistrate in total 8838 de cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 8838 de cazuri amintite, un numar de 246 sunt pacienti transferati la Braila, din alte judete, pentru a fi tratati. In ultimele ore au fost prelevate doar 23 de teste.

In acest moment, 159 persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 61 braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 939 sunt in carantina la domiciliu.

Totodata,  ISU informeaza ca pana acum 1697 de braileni infectati cu noul coronavirus au fost declarati vindecati, 1 dintre ei doar in ultimele 24 de ore.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>