Published On: joi, ian. 21st, 2021

Talharul care a ingrozit o fetita de 10 ani din Braila a fost prins

La data de 19 ianuarie, politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale l-au depistat si retinut pe un tanar de 27 de ani, din Braila, banuit de comiterea infractiunii de talharie.

In fapt, in ziua de 29 decembrie 2020, in timp ce se afla pe o strada din municipiu, acesta ar fi smuls un telefon mobil din mana unei minore, in varsta de 10 ani.

La data de 19 ianuarie 2021, cu ocazia efectuarii perchezitiei domiciliare, in locuinta sa a fost identificat telefonul in cauza, care a fost ridicat si restituit proprietarului.

In cursul zilei de ieri, instanta a admis propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Braila si a dispus fata de tanar masura arestarii preventive, pentru o perioada de 30 de zile.

Braileanul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>