Published On: Dum, ian. 3rd, 2021

Simona Draghincescu “a pus-o” din nou / Fostul subprefect continua sa se faca de ras, de aceasta data pe Facebook

Face ea ce face si iar “o pune” de un circ. Simona Draghincescu gafeaza din nou. De aceasta data este una mai tare ca invartita din 1 decembrie. Dupa ce a pierdut fotoliul de subprefect, timp in care a avut si atributii de prefect, fosta PNL-ista, PND-ista, independenta, cochetand cu PSD, nu se lasa dusa cu una cu doua din atentia publicului. Daca in urma cu o luna a gafat in vazul lumii cu celebrele piruete care au facut-o de ras, astazi a dat cu bata in balta de acasa, din spatele calculatorului, in calitate de NIMIC sau poate, FOSTA orice.

Crezandu-se probabil din nou la Piata, unde taia si spanzura cum voia, dar mai ales se mahalagea dupa bunul plac, Draghincescu a trantit un mesaj pe Facebook.

“Una buna la inceput de an ”mobilizatoare si optimista”, scrie duminica Simona Draghincescu. Fosta reprezentanta a Guvernului in teritoriu sustine ca ii place gluma care circula pe Facebook si care face referire la varsta Reginei Elisabeta a II-a si la noua tulpina a virusului SARS CoV-2 din regatul britanic asa ca si-a insusit-o imediat

Daca tulpina din Marea Britanie traieste cat Regina, am pus-o”, este postarea care insoteste mesajul lui Draghincescu.

Acum, citandu-l pe Mihai Tudose care zicea ca  “Daca o pui pe Simona Draghincescu pe o insula pustie, in doua zile se cearta cu pomu’”, zic asa: taiati-i fratilor internetul si aveti grija cu functiile ca tare ii mai plac!! Nici cu salutul nu prea il nimereste, doar pirueta ii iese din prima!

Reamintim brailenilor ca Simona Draghincescu a fost numita subprefect al judetului Braila anul trecut, in luna iulie, iar in luna august a primit atributii de prefect, dupa retragerea lui Catalin Boboc. Ea a mai fost in atentia generala pe 1 Decembrie, anul trecut, cand a facut o dubla gafa in timpul ceremoniilor dedicate Zilei Nationale a Romaniei.

Prima data, Draghincescu a facut dreapta imprejur in fata Garzii de Onoare, apoi s-a invartit de doua ori in loc, incercand sa salute Garda de Onoare, inainte de a pleca din fata soldatilor.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>