Published On: mar, ian. 19th, 2021

“Razboiul” inceputului de an la Braila / Primarul Dragomir, atac la “proaspatul” inspector general scolar, Catalin Canciu

Nici bine nu s-a instalat la carma Inspectoratului Scolar Judetean, ca liberalui Catalin Canciu intra in razboi cu primarul municipiului, Marian Dragomir, pe motiv ca “proaspatul” sef al ISJ doreste reducerea claselor de la Colegiul National Gh. M. Murgoci, Colegiul National N. Balcescu, Liceul Teoretic N. Iorga, Colegiul Economic I. Ghica si suplimentarea numarului de clase la Liceul de Arte, unde acesta este profesor.
Primarul Dragomir (PSD) nu este de acord cu intentia noului inspector scolar general Catalin Canciu (PNL), de reducere a numarului de clase de la o serie de licee, numind acest demers ca fiind “dictatorial si ilegal”.

Consideram ca demersul ISJ afecteaza in mod direct liceele de prestigiu din Braila care au adus performanta in invatamantul brailean. In conditiile in care la nivel national se propune distantarea fizica, ISJ Braila propune aglomerarea claselor si comasarea, masuri care vor conduce la zadarnicirea combaterii Covid 19 nu putem fi de acord cu aceasta abordare ilegala. Solicitam ISJ Braila renuntarea la aceste practici dictatoriale si ilegale prin care persoane ajunse vremelnic pe criterii politice isi bat joc de viitorul elevilor braileni urmarind interesul propriu.

Azi, 19.01.2021, primarul si reprezentantii primarului au participat la sedintele Consiliilor de Administratie de la Colegiul National Gh. M. Murgoci, Colegiul Economic I. Ghica, urmand a participa si la celelalte sedinte, si au votat impotriva demersului propus de noul inspector scolar general Catalin Canciu”, a transmis Primarul Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>