Published On: Dum, ian. 31st, 2021

O noua bomba cu ceas / Salonul ATI a fost cuprins de un fum gros, din cauza unui scurtcircuit

Incident la Spitalul Sfantul Pantelimon in aceasta seara! Un fum gros a inceput sa se degaje dintr-un salon de Terapie Intensiva, mai multi pacienti au fost evacuati. Salonul a fost cuprins de fum din cauza unui scurtcircuit.

Managerul spitalului Sfantul Pantelimon Dragos Davitoiu a explicat, pentru Libertatea, ca incidentul a avut loc din cauza unui neon, care „a pocnit”. El a mai spus ca doi pacienti aflati in salon au fost mutati intr-un altul, dar si ca situatia este acum sub control. Incidentul ar fi avut loc din cauza unui scurtcircuit, iar managerul a precizat ca a fost chemat electricianul. Incidentul are loc la doua zile dupa ce un incendiu a izbucnit la spitalul Matei Bals din Bucuresti, in pavilionul V, unde se aflau internati bolnavi cu COVID. Sapte persoane au decedat in urma incendiului de vineri.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>