Published On: joi, ian. 14th, 2021

Infiorator! Copil de 12 ani, lovit cu bestialitate de un individ, intr-un parc din Braila / Baiatul a fost DESFIGURAT

Infiorator! Un copil de 12 ani a fost lovit, intr-un parc din cartierul Hipodrom, de un individ de aproximativ 30 de ani. Victima este campion national la 80 de metri plat si 200 de metri garduri. Incidentul, petrecut pe 7 ianuarie, a inceput cand mai multi copii au fost loviti cu o minge de un barbat de aproximativ 30 de ani. Cand baiatul de 12 ani i-a cerut sa inceteze, individul s-a napustit asupra lui si a inceput sa il loveasca in nestire cu pumnii. Doar un trecator a reusit sa scape copilul din mainile agresorului.  In urma bataii primite, baiatul a lesinat si a fost transportat de urgenta la spital, unde i s-au acordat ingrijiri medicale. A suferit o fractura de piramida nazala, iar medicii i-au cusut o taietura cu care s-a ales in apropierea nasului.

”In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtatorul de cuvant al IPJ Braila. Politistii urmeaza sa cerceteze imaginile surprinse de camerele de supraveghere din parc pentru a-l identifica pe agresor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>