Published On: mar, ian. 5th, 2021

INFIORATOR / Bogatasii LIBERALI ai Brailei se vaccineaza primii

Share This
Tags

A doua zi de vaccinare in Braila a inceput in centrul de la Spitalul Judetean cu imunizarea farmacistei Carmen Ionescu, un fervent sustinator al PNL.

Nu stim in ce ordine a prioritatilor a dechis ziua de vaccinare Carmen Ionescu, insa stim, asa cum ne-a comunicat managerul Rasnoveanu ieri ca exista pe lista 500 de cadre medicale ale Spitalului Judetean Braila care stau la rand in asteptarea vaccinului.

La un calcul simplu, doamna Ionescu este printre primii 50 de braileni care au primit imunizarea, in conditiile in care restul de 450 de pe lista lucreaza intr-un focar permanent de coronavirus.

Reamintim celor care inca nu o cunosc ca doamna Ionescu ca este un farmacist privat care nu are nicio treaba cu Spitalul Judetean Braila, la prima vedere. Pentru a crea o punte de legatura intre ea si spital, oare sa putem lua in calcul afacerile cu retete dintre Pavilionul B al Spitalului Judetean si farmacia de peste drum?

Sa fie oare relatia stransa dintre ea si medicii de acolo (relatie consolidata cu kilometri intregi de retete care merg mama in mana cu stocul de medicamente al farmaciei de peste drum) puntea de legatura intre vaccinarea prematura si fortata a doamnei farmaciste?

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>