Published On: mie, ian. 6th, 2021

Incendiu in aceasta dimineata la un atelier auto din oras / Focul a facut prapad

In aceasta dimineata, in jurul orei 06.40, Detasamentul 1 de pompieri Braila a intervenit, cu trei autospeciale de stingere cu apa si spuma si o ambulanta SMURD, pentru limitarea si lichidarea unui incendiu care se manifeta la un atelier mecanic in zona Incinta docuri din municipiul Braila. Incendiul a fost lichidat la ora 09.30.

Incendiul a fost observat tarziu, iar in interiorul atelierului era depozitata o cantitate mare de materiale combustibile. Pana la sosirea fortelor de interventie, incendiul s-a extins la podul cladirii confectionat din scandura si capriori de lemn.

Cauza probabila care a dus la producerea incendiului a fost un scurtcircuit electric la cablul de alimentare a unui aparat de incalzire.

Au ars un motostivuitor, trei motopempe, doua electropompe, trei motopompe submersibile, doua generatoare, un cantar, un frigider, alte bunuri aflate in interiorul magaziei (scule, aparate specifice domeniului mecanic), cca. 100 mp tavan din grinzi din lemn. S-a degradat tencuiala atelierului.

A fost afectat si un spatiu aflat in vecinatate, apartinand altei societati comerciale, unde au ars 200 mp de tavan din lemn acoperit cu tabla si s-au degradat bunuri dezafectate de pe navele aflate in reparatie.

Din fericire, nu au fost inregistrate victime.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>