Published On: sâm, ian. 2nd, 2021

FOTO Noul “depozit” de gunoi din plina strada / Brailean: “Imi este scarba sa trec pe aici”

Campania marca Infobraila intitulata  “NU FI TU GUNOIUL BRAILEI!” continua. Provocarea data de Ziarul Infobraila a fost acceptata de cititorii braileni, cititori care ne semnaleaza frecvent, cu video sau fotografii, situatiile in care cetatenii fara educatie si fara respect pentru mediu arunca gunoaiele la intamplare, “ajutand” la formarea de adevarate focare.

Zilele trecute am primit o sesizare pe adresa redactiei prin care mai multi braileni se plang de peisajul dezolant din fata casei lor, peisaj pe care sunt nevoiti sa il “admire” zilnic.

Strada Castanului din Braila a devenit depozit de gunoaie neridicate de saptamani intregi. La o aruncatura de bat de un cartierul rezidential din Radu Negru, focarul de infectie creste in vazul trecatorilor oripilati care sustin ca le este scraba sa treaca prin zona.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>