Published On: joi, ian. 21st, 2021

FOTO Noaptea ACCIDENTELOR in Braila / Masini facute praf si un barbat decedat

Noaptea trecuta a fost una cu numeroase accidente rutiere, atat in municipiul Braila cat si in judet. In jurul orei 19.00, un pieton care circula pe marginea drumului, la intrare in localitatea Silistraru, a fost lovit in plin de o autoutilitara. Din nefericire, pentru barbatul de 51 de ani nu s-a mai putut face nimic.

In cursul noptii, in municipiu alte doua accidente rutiere petrecute, unul pe bulevardul Dorobantilor, la intersectia cu strada Tineretului si altul pe Soseaua Buzaului, au provocat pagube insemnate autoturismelor implicate.

In jurul orei 22.00, o braileanca in varsta de 20 de ani,  in timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Dorobantilor, in apropiere de intersectia cu str. Tineretului pierde controlul asupra volanului si loveste doua autoturisme parcate.

Tot aseara, in jurul orei 22.40, in timp ce se deplasa pe Soseaua Buzaului, soferul unui autoturism, in varsta de 31 de ani, din mun. Braila a lovit un alt autoturism condus de o tanara de 19 ani din municipiul Braila.

Soferii au fost sanctionati contraventional conform OUG 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice.

Mai jos, gasiti imagini de la locul accidentelor.

accident localitatea Silistraru. Un barbat a murit

tamponare pe soseaua Buzaului. Doua masini avariate

tamponare pe soseaua Buzaului. Doua masini avariate

tamponare pe bulevardul Dorobantilor. Doua masini avariate

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>