Published On: lun, ian. 4th, 2021

EXCLUSIVITATE / In Braila, campania de vaccinare anti-COVID incepe la ora 12.00 / Care sunt primele cadre medicale care vor fi imunizate

Premieră la Braila, in lupta contra temutului virus. Campania de vaccinare incepe astazi la ora 12.00, iar primii braileni imunizati vor fi 45 de cadre medicale din prima linie, din cadrul sectiilor de Boli Infectioase si UPU.

Pentru inceput, astazi sunt planificate 45 de cadre medicale din prima linie, din cadrul sectiilor Boli Infectioase  si Unitatea Primiri Urgente (UPU), programate pe ore pentru a vedea in prima zi cum merge. De maine, mergem cu o planificare de o suta si ceva de persoane pe zi”, a declarat managerul SJU Braila, Delia Rasnoveanu pentru Infobraila.

Conform informatiilor oficiale transmise de managerul spitalullui, pana acum doar 25% din personalul medical al spitalului s-a inscris pe lista pentru a se imuniza.

“Lista este in continua miscare. Pana acum au fost cam in jur de 500 de persoane care au solicitat vaccinul. In total, Spitalul Judetean Braila are 2000 de salariati” a completat sursa citata.

Cea de doua etapa se va adresa categoriei de populatie cu grad ridicat de risc si lucrătorilor care desfasoara activitati in domenii-cheie, esentiale, iar a treia etapa va fi destinata populatiei generale.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>