Published On: vin, ian. 8th, 2021

Elena Krawzow, prima sportiva paralimpica ajunsa in Playboy, dezvaluie ce i-a spus mama sa cand a aflat

Elena Krawzow a uimit lumea sportului in toamna anului 2020, cand a devenit prima sportiva paralimpica din celebra revista Playboy.
La cateva luni distanta, nemtoaica a dezvaluit ce i-au spus cei din familie, care sunt destul de conservatori, atunci cand au aflat de decizia sa.
De altfel, tatal ei nu a mai vorbit cu ea pana acum, din momentul aparitiei in revista. intre timp, el si-a schimbat pozitia. Fratele ei a procedat la fel si abia in urma cu cateva saptamani a vorbit prima data cu ea. Elena Krawzow a dezvaluit insa care a fost reactia mamei sale.
“La inceput a ramas fara cuvinte, dar apoi a avut loc un moment foarte important in care a spus: ‘Te sustin!’. I-am explicat ce inseamna sansa de a fi prima sportiva paralimpica ce apare pe coperta Playboy, mesajul pentru alte femei care nu sunt perfecte si care nu cred in ele insele. A inteles asta si a fost mandra de mine”, a spus Elena.
Decizia de a accepta propunerea celor de la Playboy nu a luat-o imediat. I-a luat ceva timp sa se decida. Daca familia a avut probleme cu asta, fanii sai, rudele si prietenii nu au fost deranjati.
Elena Krawazow, prima sportiva paralimpica aparuta in revista Playboy
Elena Krawazow a primit un diagnostic crunt pe cand avea 7 ani. Sufera de boala Sargardt, ceea ce insemna ca isi poate folosi ochii doar in proportie de 3 la suta.
Elena Krawzow s-a nascut in Kazahstan si are origini rusesti, insa traieste in Germania, acolo unde s-a mutat cu familia cand avea 12 ani.
S-a apucat de natatie la 16 ani si a participat la doua editii ale Jocurilor Olimpice. Nemtoaica in varsta de 27 de ani este specialista in probele de bras si liber.
In 2012 a luat medalia de argint la Olimpiada de la Londra, in proba de 100 metri bras. Ea mai are doua medalii de aur si una de bronz la Mondiale, iar la Europene are 5 medalii de aur, doua de argint si doua de bronz.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>