Published On: vin, ian. 15th, 2021

Drama unei brailence stabilite in Elvetia / Vrea sa isi cunoasca tatal si pe cei trei frati / Apel catre toti cei care ii cunosc

O femeie nascuta in Braila, in urma cu 43 de ani, isi cauta tatal. Cristina a postat un anunt public pe Facebook, pe un grup dedicat “copiilor niciodata uitati ai Romaniei” si ii roaga, pe cei care detin informatii, sa o sprijine. Acest grup numit The never forgotten Romanian children – Copiii niciodata uitati ai Romaniei este format special pentru tinerii care isi cauta familiile de care au fost despartiti in copilarie, dintr-un motiv sau altul.

In randurile de mai jos va redam integral apelul brailencei, in speranta ca cineva ii poate da informatii despre tatal ei.

“Salutari din ELVETIA !

Numele meu este CRISTINA, sunt nascuta pe data de 20 Iulie 1978 in BRAILA. Apelez la acest grup minunat in speranta ca imi voi cunoaste si eu radacinile paterne si anume tatal meu biologic si fratii din partea tatalui.

Numele lui este IONASCU VASILE de origine din BRAILA si a locuit in Bucuresti pentru o vreme .

Din putinele informatii pe care le am despre el sunt: in tinerete avea profesia de sudor , varsta intre 62-66 de ani, s-a recasatorit si are acum doua fete si un baiat, toti cu varsta de aproximativ 40 de ani. Numele mamei mele a fost SOCOL FLORENTINA si din pacate a decedat acum 15 ani si nu am posibilitatea sa gasesc alte informatii despre tatal meu. Cu mare emotie in suflet astept momentul in care il voi cunoaste. Va rog sa ma ajutati cu orice informatie care credeti ca ma va ajuta sa ajung la el. Va multumesc anticipat pentru minunile pe care le faceti !”

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>