Published On: lun, ian. 4th, 2021

Despre lupta cu depresia / ”N-am reusit s-o inving, isi arata coltii destul de des”

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciati oameni de televiziune, are o viata la care multi nici macar nu viseaza, insa lucrurile in ceea ce il priveste nu sunt intotdeauna roz. Putini sunt insa cei care stiu ca acesta se lupta de ani buni cu depresia.
Recent, celebrul actor a vorbit despre boala care il chinuie de ani de zile si de care se chinuie sa scape.
„Nu, n-am reusit s-o inving, isi arata coltii destul de des, as spune, dar cred ca am invatat sa traiesc cu ea. Am invatat sa nu ma mai sperii atat de tare atunci cand apar episoadele de genul asta, dar nu pot sa spun c-am trecut peste”.
Totodata, in cadrul interviului Mihai Bendeac a vorbit si despre religie si cum s-a transformat de-a lungul timpului.
„Sunt profund antireligios, am devenit asa cu timpul, pentru ca, atat cat am putut, am studiat Istoria religiilor, impactul pe care l-a avut religia de-a lungul timpului, utilitatea pe care a avut-o religia, rezultatele pe care le-a obtinut sau mai degraba nu le-a obtinut religia de-a lungul timpului si am devenit profund antireligios”,a mai adaugat acesta.
„In acelasi timp, am niste inclinatii mistice extrem de puternice cumva si aceste inclinatii sunt explicate intr-un capitol care se numeste Povestea lui 46. Pentru mine, Divinitatea tine mai degraba de un numar si ce mi-a relevat numarul respectiv”, mai spune Mihai Bendeac.
Cine este, de fapt, marea iubire a lui Mihai Bendeac
inainte de relaţia cu Roxana Vrancea, Mihai Bendeac si-a gasit marea dragoste, dar din pacate totul s-a destramat, desi s-au logodit.
Singura femeie care l-a „suportat” pe Mihai a fost Andreea Vasile, actrita devenita cunoscuta din realityshow-ul „Big Brother”. Andreea Vasile a avut o relatie serioasa cu celebrul actor, dar din pacate cei doi au decis sa o ia pe drumuri separate.

 

Sursa: Ciao.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>