Published On: sâm, ian. 2nd, 2021

BRAILA / Prima zi a noului an a adus zeci de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus

In plan local, numarul infectarilor cu coronavirus urmeaza de cateva zile un trend descendent. In ultimele 24 de ore, 40 de braileni au fost confirmati cu noul coronavirus.  Tot in ultimele ore au fost prelevate 62 de teste.  Astfel, Braila a depasit pragul de 8000 de infectari de la inceputul pandemiei.

Pana astazi, in judetul nostru au fost inregistrate in total 8080 de cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 8080 de cazuri amintite, un numar de 237 sunt pacienti transferati la Braila, din alte judete pentru a fi tratati.

In informarea transmisa de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta se mentioneaza faptul ca, in ultimele 24 de ore, nu a fost inregistrat niciun deces cauzat de noul coronavirus. O alta veste buna este aceea ca 11 persoane infectate au fost declarate vindecate si externate din spital, totul in ultimele ore.

Bilantul deceselor inregistrate in judetul nostru a ajuns la 287.

In acest moment, 169 de persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 62 braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 407 sunt in carantina la domiciliu.

Totodata,  ISU informeaza ca pana acum 1542 de pacienti internati in spitalele COVID din Braila au fost declarati vindecati.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>