Published On: mie, ian. 6th, 2021

Braila, in lupta cu coronavirus / Sute de cadre medicale s-au vaccinat ieri

In plan local, numarul infectarilor cu coronavirus urmeaza un trend descendent. In ultimele 24 de ore, 70 de braileni au fost confirmati cu noul coronavirus.  Tot in ultimele ore au fost prelevate 477 de teste.

Pana astazi, in judetul nostru au fost inregistrate in total 8274 de cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 8247 de cazuri amintite, un numar de 239 sunt pacienti transferati la Braila, din alte judete pentru a fi tratati.

In informarea transmisa de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta se mentioneaza faptul ca, in ultimele 24 de ore, au fost inregistrate 6 decese cauzate de noul coronavirus (4 din municipiu, 1 din Romanu si 1 dinValea Canepii). Bilantul deceselor inregistrate in judetul nostru a ajuns la 397.

O veste buna este aceea ca 30 persoane infectate au fost declarate vindecate si externate din spital, totul in ultimele ore.

In acest moment, 157 de persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 49 braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 270 sunt in carantina la domiciliu.

Totodata,  ISU informeaza ca pana acum 1586 de pacienti internati in spitalele COVID din Braila au fost declarati vindecati.

In ceea ce priveste campania de vaccinare, ieri, 5.01.2021, 328 de cadre medicale brailene au primit imunizarea. Luni, in ziua in care s-a dat startul, 85 de braileni s-au vaccinat.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>