Published On: lun, ian. 25th, 2021

Braila, blocata la vaccinare

Autoritatile au anuntat ca treizeci si unu de judete din tara, printre care si Braila, sunt blocate la vaccinare pana pe 11 februarie.

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea a anuntat ca platforma va fi actualizata pentru a putea permite vaccinarea dupa 1 martie, precizand ca vor fi deschise noi centre de vaccinare in fiecare judet pentru a permite programari si dupa 8 februarie. Totusi, la nivel national exista mai multe cabinete amenajate deja, unde poate incepe vaccinarea, insa nu exista suficiente doze pentru a pune aceste spatii in functiune.

In Braila, chiar daca acum platforma se incarca, cand vrei sa te programezi, insa, surpriza! Nu mai sunt locuri libere in cele doua centre de vaccinare deschise in acest moment: Spitalul de Urgenta Braila, situat pe strada Buzaului si Spitalul de Psihiatrie Sfantul Pantelimon, situat pe strada Calarasi.

Totodata, mai exista o problema.  Anomalia este ca in zilele lunii februarie nu apar detalii daca aceasta perioada este plina sau motivul pentru care nu exista locuri disponibile.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>