Published On: mie, ian. 6th, 2021

Bitcoin atinge un nou maxim istoric / La doar cateva zile dupa ce inregistrase o scadere

Bitcoin a atins o noua valoare record. Moneda virtuala a ajuns miercuri la peste 35.000 de dolari, in conditiile unor tranzactii masive.
Potrivit CNBC, citat de Mediafax, pretul bitcoin a crescut la peste 35.000 de dolari. Cresterea preturilor a venit la doar cateva zile dupa o scadere cu peste 10%, la 29.316 dolari, arata datele Coin Metrics.
Moneda virtuala a crescut cu peste 300% in 2020.
Luni, JPMorgan a publicat o nota cu un pret indraznet pe termen lung tinta pentru bitcoin, sustinand ca criptomoneda ar putea creste pana la 146.000 de dolari, intrucat concureaza cu aurul ca moneda alternativa. Metalul pretios a marcat, de asemenea, castiguri considerabile in 2020, aurul spot crescand cu aproximativ 25%.
Strategii JPMorgan spun, totusi, ca bitcoin va trebui sa devina substantial mai putin volatil inainte de a putea fi comparat cu aurul in termeni de valoare de piata.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>