Published On: Dum, ian. 3rd, 2021

Balta de sange in parcarea Mall Braila / Barbat injunghiat dupa un conflict in trafic

Sambata seara, in jurul orei 20.25, un barbat de 37 de ani a fost injunghiat in parcarea Mall-ul Braila.

Din primele informatii oferite de martori, victima este un sofer de maxi-taxi. Acesta avusese, tot in acea seara, un conflict in trafic cu o soferita, dar si cu sotul acesteia care se afla pe scaunul din dreapta. Daca atunci totul s-a rezumat la un conflict verbal, dupa doar cateva minute de la sicanare, cand drumurile li s-au intersectat, situatia a degenerat.

Odata ajunsi in parcarea mall-ului, unde soferul de maxi-taxi facea statie, sotul soferitei cu care avusese disputa a coborat din masina si a injunghiat victima prin spate, in fesa.

“Barbatul a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente si portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase, in continuare desfasurandu-se cercetari in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Braila.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>