Published On: mar, ian. 12th, 2021

A MURIT cel mai inversunat sustinator anti-masca din Romania / Coronavirusul i-a distrus plamanii

Un fost ministru si actor supercunoscut a murit de COVID. Acesta s-a opus, in trecut, masurilor de protectie. El a participat si la o serie de mitinguri impotriva purtarii mastii de protectie.

Bogdan Stanoevici a murit in spital, unde se afla internat de la inceputul lunii decembrie, cand fusese diagnosticat cu COVID-19.

Stanoevici a fost ministru Romanilor de Pretutindeni in guvernul Victor Ponta, manager al Circului Metropolitan si candidat la alegerile prezidentiale din 2019.

Actorul a murit astazi in Spitalul de boli cardiovasculare CC Iliescu. El se afla internat in spital in stare grava din cauza infectarii cu noul coronavirus. Plamanii actorului erau extrem de afectati, in ultimele zile si necesitau ventilare artificiala.

Bogdan Stanoevici a fost supus recent unei interventii prin care i-au fost pusi plamanii in repaus total, timp de 7 pana la 15 zile”, spuneau medicii, la sfarsitul lunii decembrie.

Stanoevici fusese trecut pe oxigenare extracorporala.

Internat initial la Spitalul Sfantul Pantelimon, din Capitala, fostul ministru a fost intubat pe 16 decembrie, in stare grava. Doua zile mai tarziu, a fost transferat la ATI, unde s-a ales si cu o infectie nosocomiala. Pe 24 decembrie, Stanoevici a fost preluat de la Spitalul „Sf. Pantelimon” din Bucuresti, unde a dezvoltat o infectie nosocomiala si a fost internat la Institutul Inimii, unde a fost trecut pe oxigenare extracorporala.

Stanoevici spunea ca virusul care provoaca COVID-19 a fost creat in laborator

In luna mai a anului trecut, Bogdan Stanoevici a participat la un protest impotriva masurilor sanitare, alaturi de alti zeci de oameni. Stanoevici s-a pupat si imbratisat cu cei prezenti la protest.

Totodata, Bogdan Stanoevici a refuzat sa poate masca de protectie intr-o conferinta de presa sustinuta in luna noiembrie, motivand ca este sanatos. “Pentru a evita speculatiile ulterioare si atacurile inutile, va spun eu acum – faptul ca nu port masca este in primul rand pentru ca sunt sanatos. Si aici il citez pe ministrul Sanatatii, care a spus ca masca o poarta oamenii bolnavi, oamenii sanatosi nu o poarta. Am facut in fiecare luna cate un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de alta parte, am purtat-o acolo unde eram obligat sa o fac, pentru ca eu sunt un respectuos al legii si mi-a iesit un herpes. Imi pare foarte rau ca va dau din casa, dar in momentul in care as pune masca s-ar produce o infectie si chiar nu am timp de infectii in acest moment”, a sustinut Stanoevici.

Inainte alegerilor parlamentare din decembrie 2020, Bogdan Stanoevici sustinea ca virusul care provoaca COVID-19 a fost creat in laborator , iar “brevetul este inregistrat si la Paris si la New York”.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>