Published On: lun, dec. 7th, 2020

Weekend “de foc”/ Cati braileni s-au infectat cu coronavirus in acest sfarsit de saptamana

In plan local, numarul infectarilor cu coronavirus creste zilnic cu aproximativ 100 de noi cazuri. In acest weekend, Braila a depasit pragul de 6000 de infectari de la inceputul pandemiei.

In ultimele 48 de ore, 154 de braileni au fost confirmati cu noul coronavirus.  Tot in ultimele doua zile au fost prelevate 115 teste.

Pana astazi, in judetul nostru au fost inregistrate in total 6124 de cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 6124 de cazuri amintite, un numar de 201 sunt pacienti transferati la Braila, din alte judete pentru a fi tratati.

In informarea transmisa de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta se mentioneaza faptul ca, in ultimele doua zile, 11 persoane au decedat din cauza COVID-19, 8 fiind din municipiul Braila, 1 din Baraganu, 1 din Galati, 1 din Buzau.

Astfel, bilantul deceselor inregistrate in judetul nostru a ajuns la 287.

In acest moment, 220 de persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 115 braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 388 sunt in carantina la domiciliu.

Totodata,  ISU informeaza ca pana acum 1181 de braileni internati in spitalele COVID din Braila au fost declarati vindecati.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>