Published On: vin, dec. 18th, 2020

Vreme surprinzator de calda de Craciun si de Revelion / Meteorologii au anuntat prognoza pentru urmatoarele patru saptamani

Noul an va avea temperaturi mai mari decat cele normale pentru aceasta perioada, anunta Administratia Nationala de Meteorologie (ANM). Prognoza pe patru saptamani arata ca si precipitatiile vor fi putine.

In perioada 21 – 28 decembrie, valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru acest interval, la nivelul intregii tari. Regimul pluviometric va fi excedentar in regiunile nord-vestice, iar in rest va fi apropiat de cel normal pentru aceasta perioada.

In perioada 28 decembrie – 4 ianuarie, temperatura medie a aerului va avea valori usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta saptamana, in toate regiunile. Cantitatile de precipitatii vor fi in general excedentare in regiunile extracarpatice, dar mai ales in cele sud-vestice, iar in rest se vor situa in jurul celor normale pentru acest interval.

In perioada 4 – 11 ianuarie, temperaturile medii ale aerului vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, pe intreg teritoriul Romaniei. Regimul pluviometric estimat pentru aceasta saptamana va fi in general apropiat de cel normal pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari.

In saptamana 11 – 18 ianuarie, mediile valorilor termice se vor situa usor peste cele specifice pentru acest interval, in toate regiunile. Cantitatile de precipitatii se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>