Published On: joi, dec. 17th, 2020

Un vlogger i-a oferit lui Conor McGregor 50 de milioane de dolari pentru un meci de box

Vloggerul Jake Paul l-a provocat pe faimosul luptator UFC Conor McGregor sa urce alaturi de el in ringul de box, informeaza CNN.
Jake Paul a postat pe o retea de socializare un clip in care il jigneste pe McGregor si il provoaca in mod public la un meci de box, oferindu-i suma de 50 de milioane de dolari.
“Echipa mea ti-a trimis o oferta de 50 de milioane de dolari in aceasta dimineata 50 de milioane bani-gheata, cea mai mare suma care ti-a fost oferita vreodata. Insa ti-e frica sa lupti cu mine, Conor! Palmaresul tau in box e 0-1, al meu e 2-0″spune Paul.
Conor McGregor a mai luptat intr-un singur meci de box, in compania campionului mondial Floyd Mayweather Jr., in 2017. Legenda UFC a pierdut in runda a 10-a.
Conor McGregor are 22 de victorii si 4 infrangeri in UFC
Dupa ce l-a invins pe fostul jucator de baschet Nate Robinson, Jake Paul vrea sa urce in ring alaturi de unul dintre ce mai periculosi luptatori din istoria UFC. Conor McGregor are in palmares 22 de victorii si 4 infrangeri, iar 19 dintre victoriile sale au fost dobandite prin knock-out.
Luptatorul irlandez si-a anuntat retragerea din UFC in martie 2019, insa a revenit in ianuarie 2020 pentru a lupta in fata lui Donald “Cowboy” Cerrone, in Las Vegas. Irlandezul a obtinut victoria in secunda 40 a primei runde, prin knock-out tehnic. A anuntat apoi ca se retrage in iunie, dar a revenit din nou in competitie si urmeaza sa lupte cu Dustin Poirier pe 23 ianuarie 2021.
Jake Paul a luptat de doua ori in meciuri profesioniste. L-a invins pe vloggerul AnEsonGib in prima runda in ianuarie 2020, iar pe Nate Robinson in runda a doua in noiembrie.

 

Sursa: Digi24

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>