Published On: sâm, dec. 5th, 2020

Un medic liberal a refuzat un pacient pentru ca nu ii impartasea convingerile politice

Alina Neacsu, medic liberal brailean careia deunazi nu i s-a mai prelungit ocuparea postului de Director medical al Spitalului Judetean de Urgenta Braila, a refuzat un pacient pe motiv ca nu ii impartaseste convingerile politice. Neacsu, fosta pupincurista a baronului Gheorghe Bunea Stancu (PSD), adapostita acum in poala lui Varga&Boboc (PNL) s-a aratat deranjata de acuzatii venite din spatiu public privind mizeria din Spitalul Judetean Braila si publicate in Infobraila motiv pentru care a refuzat sa vada un angajat al ziarului Infobraila, in ciuda faptului ca il acceptase ca pacient prin stabilirea unei date la care sa aiba loc consultul medical.

”Unde in alta parte decat la PNL poti intalni asa ceva? Sa nu consulti un pacient doar ca nu este de acord cu tine, ca nu il placi. Cand dr. Alina Neacsu era laudata pentru initiativa dezvoltarii Centrului de Glaucom, nu avea nici o problema. Cand am spus ca Spitalul Judetean Braila este o cocina si am gasit bani privati pentru a renova o sectie a spitalului ca sa demonstram ca se poate face lucrul asta de doua-trei ori mai ieftin decat o face rareori spitalul, in care infectiile nosocomiale sunt ca la ele acasa, dr. Neacsu s-a suparat. S-a mai suparat ea si pentru faptul ca Infobraila nu a sustinut-o in demersul subteran al razboiului pe care il are ea acum cu actuala conducere a spitalului. N-a fost sustinuta pentru ca nu a venit cu probe, nu cu galusti politice servite de PNL Braila”, a spus Catalin Iordache, proprietarul Infobraila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>