Published On: sâm, dec. 26th, 2020

Sarbatori in pandemie / Cati braileni au fost confirmati cu coronavirus in ziua de Craciun

In plan local, numarul infectarilor cu noul coronavirus pare sa urmeze un trend descendent. In ziua de Craciun, Braila a inregistrat 52 de noi infectari, la jumatate fata de media ultimelor saptamani.

Pana astazi, in judetul nostru au fost inregistrate in total 7714 cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 7714 de cazuri amintite, un numar de 224 sunt pacienti transferati la Braila, din alte judete pentru a fi tratati.

In informarea transmisa de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta se mentioneaza faptul ca, in ultimele 24 de ore, nu a fost inregistrat niciun deces cauzat de infectia cu noul coronavirus.

Bilantul deceselor inregistrate in judetul nostru a ajuns la 352.

In acest moment, 201 de persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 76 braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 466 sunt in carantina la domiciliu.

Totodata,  ISU informeaza ca pana acum 1438 de braileni internati in spitalele COVID din Braila au fost declarati vindecati.

Tot in ultimele ore au fost prelevate 102 teste.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>