Published On: mie, dec. 9th, 2020

Record de teste prelevate / Peste 700 de braileni au fost testati in ultimele 24 de ore

Conform datelor transmise de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Braila, in ultimele 24 de ore, in judetul nostru au mai fost confirmate cu SARS CoV-2 alte 118 persoane. De asemenea, alti trei pacienti au pierdut lupta cu temutul virus (toti trei din municipiul Braila). Astfel, bilantul deceselor inregistrate in judetul nostru a ajuns la 297.

Pana astazi, in Braila au fost inregistrate in total 6416  cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 6416 de cazuri amintite, un numar de 201 sunt pacienti transferati la Braila din alte judete pentru a fi tratati. In ultimele ore au fost prelevate 718 teste, un numar recor pentru judetul nostru.

In acest moment, 242 de persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 79 braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 465 sunt in carantina la domiciliu.

Totodata,  ISU informeaza ca pana acum 1184 de braileni internati in spitalele COVID din Braila au fost declarati vindecati, 3 dintre ei in ultimele 24 de ore.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>