Published On: vin, dec. 4th, 2020

Printre starlete si bombardieri (ale tineretii valuri) si plagiatori (ale batranetii vanturi) ce se alege de PNL Braila?

Ale tineretii valuri se rasfrang in interiorul PNL. Catalin Boboc, presedintele interimar al partidului, a fost pus in situatia (comica) de a comenta filmuletul care il infatiseaza pe candidatul numarul unu pe lista pentru Camera Deputatilor, Alex Popa, personaj principal intr-un club de manele, inconjurat de bombardieri,  bautura si dedicatii demne de mafiotii sicilieni.

Si pentru a il scuza, sau nu prea, Boboc a declarat ca el alege  “un parlamentar dupa ce vrea sa faca pentru oameni, nu dupa ce face pentru el”. Daca domnul presedinte nu si-a pus intrebarea, sau mai bine zis, nu vrea sa si-o puna, o facem noi, in numele tuturor alegatorilor. Daca Alex Popa atat poate sa faca pentru el insusi, atunci ce ar putea face pentru cei 300.000 de braileni? Daca se simte “respectat ca sicilienii” si se imbata in mijlocul unor bombardieri, atunci in cel fel ne poate ajuta pe noi? Si mai grav, daca cineva isi va permite sa nu il respecte in acel stil, ce se poate intampla?

Dar cum sa nu incerce Boboc sa il disculpe pe Popa cand in urma cu cateva saptamani au impartit aceleasi dedicatii la Brotacelul, in cadrul unei petreceri “ilegale” in pandemie, asa cum sustine unul dintre lautarii chemati sa intretina atmosfera? Apropo, iar mi-am amintit! Politia tot cu somnul, tot cu somnul? Sau asteapta rezultatele alegerilor de duminica, nu care cumva sa amendeze un ditamai parlamentarul?

Si daca bataile pe care Alex Popa le-a aplicat celor care nu l-au respectat la acea valoare, betiile si atitudinea de mare “mafiot”(ca doar cantecul nu se referea la sicilienii cultivatori de maslini) incearca cineva sa le puna pe seama varstei, ca si cum de la aceste “incidente” ar fi trecut ani grei, facem precizarea ca “inca” tanarul candidat are 30 de ani, iar cele relatate mai sus se intamplau nu cu mult timp in urma.

Credeti ca in acesti anisori a trecut intr-o alta “peroada” a vietii? De mentionat este faptul ca, intr-un interviu dat jurnalistilor de la RECORDER, candidatul Popa a declarat ca este om de afaceri de la varsta de 18 ani. Deci, nu prea era tanar si nelinistit daca ziua invartea afacerile pe degete, asa ca scuza cu varsta frageda pica!

Pe baza aceluiasi subiect (tinerete nelinistita), dar cu un alt personaj, mai tineti minte cand Catalin Boboc, insetat de moralitate, ii cerea demisia tinerei colege de partid Daniela Pascale, implicata fiind intr-un scandal sexual prin aparitia unor poze deocheate in spatiul public, pe motiv ca acest lucru ar putea afecta imaginea partidului? Ei, acum sa vedem cum spala presedintele imaginea partidului, una”patata” cu alcool si invinetita bine! Daca pentru niste poze deocheate s-a cerut demisia, in aceasta situatie ce e de facut?

Asa ca, printre starlete si bombardieri (ale tineretii valuri) si plagiatori (ale batranetii vanturi) ce se alege de PNL Braila?

“Viitoru’i luminos!”

P.S. Domnu’ Boboc, noi suntem in continuare pe grupul dumneavoastra de comunicare cu presa. Suntem rezistenti, lucru pe care nu il pot spune despre unii colegi care se pare ca au obosit sa va mai asculte/citeasca.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>