Published On: mar, dec. 8th, 2020

Noi informatii despre moartea lui Maradona / Ce medicamente i-a prescris medicul personal

Ancheta legata de moartea lui Diego Maradona continua, dupa ce familia fostului fotbalist s-a plans de medicii care l-au tratat in ultimii ani.
Procurorii argentinieni au perchezitionat casa si cabinetul psihiatrului lui Maradona. Acesta i-a prescris mai multe medicamente impotriva tulburarilor psihice si pentru tratarea dependentei de droguri, care ar fi putut avea efecte secundare asupra inimii – potrivit presei argentiniene.
La autopsie, medicii legisti au descoperit ca inima acestuia cantarea dublu decat normal.
Cu doua zile inainte au avut loc perchezitii la domiciliul si la clinica medicului personal al lui Maradona.
Neurochirurgul Leopoldo Luque spunea atunci ca nu are nicio vina pentru moartea lui Diego Maradona: „Ma simt ingrozitor ca prietenul meu a murit. Dar nu eu sunt responsabil pentru asta. Stiu ce am facut cu Diego si cum am procedat. Pot sa explic totul. Sunt absolut sigur ca am facut tot ce puteam face pentru Diego.”
Maradona a incetat din viata pe 25 noiembrie, la varsta de 60 de ani, in urma unui infarct. Se afla la locuinta sa din Tigre, la nord de capitala Buenos Aires, in care se recupera dupa operaţia recenta la care a fost supus pentru indepartarea unui hematom subdural.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>