Published On: mie, dec. 9th, 2020

Lumea politica este in DOLIU! Deputat PSD ucis de coronavirus / Avea doar 49 de ani

Deputatul PSD Buzau Sebastian Radu a decedat la un spital din Germania. In varsta de 49 de ani, acesta era membru al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor. La inceputul lunii noiembrie a cotractat virusul SARS-COV-2, iar starea i s-a degradat rapid. A fost internat la Spitalul Militar din Bucuresti si, potrivit surselor neoficiale, sigura sa comorbiditate ar fi fost o tromboflebita incipienta. Dupa cateva zile in care a reusit sa respire fara ajutorul aparatelor,  Sebastian Radu a intrat in coma. La inceputul saptamanii a fost transferat cu o aeronava la un spital din Germania, pentru un transplant de plamani.

Din pacate, azi-noapte inima i s-a oprit.

Sebastian Radu a fost viceprimar al municipiului Buzau in anul 2012, dar a demisionat din functie in urma unor neintelegeri cu fostul primar Constantin Boscodeala. Dupa iesirea acestuia din politica, a revenit in PSD, de unde a candidat si a fost ales deputat in anul 2016. Radu nu s-a mai regasit pe listele din acest an pentru Parlament.

Am primit in aceasta dimineata una dintre cele mai dureroase vesti. Bunul meu prieten si coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid. Un prieten adevarat, un om care intotdeauna i-a pus pe ceilalti pe primul loc, un om care lasa un gol imens in sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu sa te odihneasca, Sebi! Vei ramane in sufletele noastre pentru totdeauna! Condoleante familiei! Suntem alaturi de voi”, a scris presedintele PSD, Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Sebastian Radu era deputat de Buzau, organizatia PSD condusa de Marcel Ciolacu.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>