Published On: mar, dec. 1st, 2020

DEZMAT FILMAT Alex Popa, din mijlocul manelistilor unde este “respectat ca mafiotii sicilieni”, direct in Parlament

Alexandru Popa, din cluburile de manele, “respectat ca mafiotii sicilieni”, acolo unde alcoolul curge rauri la fel ca dedicatiile, direct in Parlamentul Romaniei? In drumul sau a mai facut si un popas cateva zile pe la universitate, cat ii ia sa mai faca si un doctorat cu care sa rupa gura targului, dar mai ales sa il impresioneze pe Orban.

Slabiciunea lui Alex Popa pentru lautari nu este de ieri, de azi. Nu a luat nastere la petrecerea ilegala de sfintii Mihail si Gavril de la Brotocelu ci are origini vechi (apropo, Politia inca doarme? Sa ii punem o manea poate isi revine?).  Alaturi de varul Gabi Abaseaca, un alt baiat de bani gata, fiu de primar cu rosu in vene, cutreiera cluburile in lung si in lat, lasand in urma lor cate unul, cate doi lati.

Chiar declaratia recenta a cantaretului Liviu (n.r. Liviu si Vox) arata cat de cunoscuti si respectati sunt fratii Popa. Atat de respectati incat nici macar in pandemie, atunci cand li se face chef de un bairam, lautarii nu ii pot refuza. Vorba lui Liviu “Faptul ca a fost Mihai… ne-am cunoscut. Stiu ca a fost ilegal ce am facut” (n.r. Mihai Popa).

Filmarea de mai jos ii infatiseaza pe cei doi fii ai primarului din Ciresu in una din serile de dezmat in care rupeau cluburile dar si pe cei care ii deranjau. O seara de petrecere cu laurari, cand numele lui Alex Popa rasuna minute bune la microfon din gura unui analfabet care, in afara de ragetele native, nu poate lega o propozitie.

O ploaie de dedicatii la auzul carora toti bombardierii si mafiotii prezenti intorc capetele: “Fara numar pentru Alex Popa”. Avand alaturi pe fratele Mihai dar si pe varul Abaseaca, baietii de bani gata arunca cu bani pe lautari. Fetele cu trupurile pe jumatate dezgolite dau din buric pe ritmurile de vioara, iar cei doi frati sorb cu pofta din taria din pahare. Dezmat total! La un momnet dat, printre bubuieli si ragete melodioase scoase din gatlej, cantaretul pomeneste si de Braila, careia ii face o dedicatie ca si cum fratii Popa au facut Braila, si nu Braila/Ciresu i-a facut pe ei oameni mari la buzunare. Vorba manelistului… “sa nu se uite”.

 

Comentarii

comentariu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>